Errr.. What tO saY ha??

ehemm.. assalamualaikum.. =) thanks sudi jenguk.. rajin2 la foLLow gak ye..

Friday, 29 March 2013

Beli KuiH kak??

Assalamualaikum.. 
well.. akhirnye minggu terakhir sudah kt Kelantan nih.. aritu dh janji kan nk wat entry psl tercapai atau x hajat. hehehe.. dan dgn penuh bangga nye nk ckp list aku dh tertunai (sile semak entry lepas2 utk tau) alhamdulillah.. huuu.. atas jasa baik kwn aku, die bwk la aku pusing2 kt Pasar Siti Khadijah.. ngeh3.. blh tahan gak tmptnye. tmpt mkn2 pon byk. hehehe... kuih lak sgt lah hari raya nya.. berwarna- warni kot. cantikk.. blh cantik?? hahahah.. nk mkn pon x sampai hati. hehehe... mcm kt bwh ni :
ade cream puff ooo.. besar2.. sape peminat die untung la. aku x minat pn.  hehehe..
dan kuih yg aku teringin sgt tu.. kuih buah tanjung tu blh tahan la. rase die kesat2.. mcm kite mkn kuning telur masin. rase kesat2 mcm tu & melekit sbb manis. ehehe.. rase ala2 bahulu skit. tp ape2 pon bahulu tetap di hati. xde pengganti oooo.. bukti2 pembelian *gile skema ayat* ade kt bwh ni!  
Taraaaaa... dh jumpe... hehehehe.. RM1 = 6 biji.. hehehehe.. so then...
aku beli la RM3 & jugak kuih ni..
 
name die Ladu kot. (nnti kene confirmkn blk) diperbuat dr lada hitam. kwn aku ckp ni fevret utk org dlm pantang.  =_=" errrrr.. hahahaha.. tp xpe la. sbb comel dan teingin nk merasa.. pedas2.. sedap minum ngan teh ais. hahahaha.. yg tu resipi aku la. utk cover rase die  =_="
dan ini, pemandangan Pasar Siti Khadijah dr atas.. hehehe kt bwh ni..
additional picture.. hahahah.. nmpk x ape tu?? wat seram je. hahaha.. tp xde ape pon. khemah atau payung je kot. tp cube bayangkan kalau tgk mlm2?? blh tahan gugur gak jantung tu kan. hahahaha

*then dah puas pusing2.. pegi jln2 kat Parkson KB.. then balik je la ngan driver aku a.k.a pakcik bas* hehehe.. selesai... :)

2 comments:

  1. hi.
    I am blogwalking.
    If u want to be a glampreneur like me, do visit my blog http://nolyanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://gamesyork.blogspot.com/

    ReplyDelete